Nyheter

Aktuella nyheter

 

Här hittar du aktuella nyheter från Gröna Bladet AB

 

2015-03-25 Nu har Gröna Bladets webbutik öppnat!

 

Vår webbutik har äntligen öppnat

Gröna Bladets webbutik ger privatkunder möjligheten att köpa våra kryddor direkt från företaget. Gå in här för att beställa hem våra smakrika kryddor redan idag.

 

 

2014-09-23 Besök oss på Instagram

 

Nu finns vi även på instagram

Ännu en plats där du kan få nyheter från Gröna Bladet AB.

 

Följ oss gärna, genom att klicka här!

 

 

2014-05-14 Nu finns vi på Facebook

 

Gröna Bladet har flyttat till Facebook

På vår Facebook sida kommer vi att lägga upp nyheter från företaget och recept samt annat smått och gott. Tanken är också att våra kunder och andra intresserade lätt ska kunna komma i kontakt med företaget om de har frågor eller synpunkter.

 

Följ oss gärna, genom att klicka här!

 

 

 

2012-09-28 V.D. för Gröna Bladet AB mottog utmärkelsen Årets pionjär i Stockholms län

 

På länsstyrelsen hemsida går det att läsa om utmärkelsen som Årets pionjär i Stockholms län som V.D. Yousif Ibrahim mottog år 2012. Ett utdrag ur artikeln följer nedan.

Yousif Ibrahim utses till Årets pionjär för sitt arbete med företaget Gröna Bladet, en verksamhet som tack vare ett omfattande internationellt kontaktnät och kompromisslöshet när det gäller kravet på kvalitet vuxit till en stabil aktör på en marknad med allt kräsnare kunder.

Yousif Ibrahim, 50, flydde till Sverige från Irak i mitten av 1990-talet. I ett Stockholm fattigt på andra kryddor än svart- och vitpeppar startade han sin verksamhet Gröna Bladet med sin stora vilja och hårda arbete som enda resurser.

Gröna Bladet har i dag utvecklats till en känd leverantör av högkvalitativa varor till kunder som vant sig vid att världens alla kryddor ska finnas i en affär runt hörnet.

Motivering:

”Yousif Ibrahim, sexbarnsfar och invandrare, har visat förmågan att bygga upp ett bolag med omfattande kontaktnät världen över. Detta har skett genom ett systematiskt arbete och ett noggrant urval av leverantörer. Företaget har levererat en stadig tillväxt som återinvesterats och kunnat skapa det nödvändiga kapitalet för sin expansion. Juryn anser att Yousif Ibrahim är värdig utmärkelsen Årets pionjär i Stockholms län”.

– Mitt råd till andra i samma situation är att lita på sin vilja. Viljan att skapa sig en framtid i Sverige, lära sig språket och sättet att arbeta på, säger Yousif Ibrahim.

Pristagarna går vidare som kandidater till priserna Årets nybyggare respektive Årets pionjär i Sverige som är instiftat av kung Carl den XVI Gustaf.

Utmärkelsen Årets nybyggare ges till personer med utländsk bakgrund som med begränsade resurser startat sitt företag i länet. Årets pionjär är ägnat för personer med utländsk bakgrund som lyckats utveckla ett tillväxtföretag i Stockholms län. Syftet med båda utmärkelserna är att lyfta fram goda exempel och förebilder samt att visa på ambition, vilja och värde.

 

 

 

 

 

Följ oss

Vi finns på Instagram

Vi finns på Facebook

  • Gröna Bladet AB © 2015, Östra bangatan 26, 195 60 Arlandastad, 08-754 60 33, info@gronabladet.se